5a edició del Rally de Curts de Santako

Ca la Sisqueta té el plaer de convidar-vos a participar al V Rally de Curts de Santako. Tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de novembre, i pot participar qualsevol persona o grup de persones amb ganes de passar un cap de setmana apassionant creant un curtmetratge. Només tindreu 3 dies per fer-lo!

Si voleu participar llegiu atentament les bases legals que us presentem a continuació.

BASES GENERALS

QUÈ CAL PER PARTICIPAR?

  1. Ser major d’edat o, en el cas de ser menor, caldrà un justificant del/la pare/mare o tutor/a legal.
  2. Es pot participar de manera individual o col·lectiva.
  3. Els curtmetratges poden ser ficció o documental.
  4. El curtmetratges poden estar gravats amb qualsevol tipus de càmera (de vídeo, de fotos, de mòbil, etc.)

Les inscripcions es formalitzaran a través del correu electrònic rallycurtssisqueta@gmail.com, especificant al tema del correu “V Rally de Curts Ca La Sisqueta”. Caldrà especificar un pseudònim amb el què es participarà, la fitxa tècnica/artística, el nom i cognoms d’un responsable o portaveu, i un telèfon i una adreça de correu electrònic de contacte. El termini per inscriure’s finalitza el dijous dia 10 de novembre a les 23:59 h.

COM FUNCIONA?

1. El divendres 11 de novembre, a primera hora de la tarda, els inscrits rebran per correu electrònic les “regles i bases específiques”, és a dir, algunes característiques concretes que haurà de complir obligatòriament el curt (elements, personatges o llocs que han d’aparèixer, etc.).
2. Els curts s’hauran d’entregar el dilluns següent, dia 14 de novembre, de 19h a 21h, a Ca la Sisqueta (Av. Santa Coloma, 104 – Santa Coloma de Gramenet).
3. Els curtmetratges s’entregaran en un pendrive amb l’arxiu en format vídeo digital (.avi, .mov, .mpeg4) i comprovarem in situ que funcioni correctament.
4. Cada inscrit pot participar amb un màxim de dues creacions.
5.Els curtmetratges no podran durar més de 5 minuts, inclosos els crèdits.
6. Els participants hauran de fer-se càrrec del que necessitin per a la realització del vídeo.

GALA I ENTREGA DE PREMIS

Tots els curtmetratges participants es projectaran el dissabte dia 19 de novembre, a les 19 h, en una Gala oberta al públic en la què es comunicarà el veredicte per part del jurat i es realitzarà la votació per al Premi Especial del Públic, i es procedirà a l’entrega de premis.

Serà imprescindible l’assistència a la Gala de, com a mínim, un representant per curtmetratge, sent la no assistència motiu directe de desqualificiació.

PREMIS

Hi haurà dos premis:

1. El “Premi del Jurat Ca la Sisqueta”, que atorgarà un jurat format diverses persones colomenques que no participaran al concurs.

2. El “Premi especial del Públic”. Totes les persones assistents a la Gala podran votar, de forma secreta en una urna, el curtmetratge que més els hagi agradat.

Els premis:

Premi del Jurat Ca la Sisqueta: Dotació econòmica simbòlica de 50 € en metàl·lic, trofeu i diploma, i menció a les xarxes amb enllaç al curtmetratge.

Premi Especial del Públic: Xec regal per consumir a La Fàbrica Capfoguer (cerveseria artesana i restaurant que comparteix projecte i local amb Ca la Sisqueta), diploma i menció a les xarxes amb enllaç al curtmetratge.

REFERENT A LES BASES

L’organització podrà resoldre qualsevol imprevist de la manera que consideri, així com admetre o no a concurs els curtmetratges presentats, tenint en compte els requisits que s’especifiquen en aquestes bases.

Ca la Sisqueta es reserva el dret de poder projectar, penjar a les seves xarxes socials o exhibir, sense ànim de lucre, els curts presentats a concurs.

La participació en el “Primer Rally de Curtmetratges de Santako” organitzat per Ca la Sisqueta suposa la total acceptació d’aquestes bases.

Advertisement
A %d bloguers els agrada això: