la fàbrica de Capfoguer

Ca La Sisqueta també acull una Cooperativa de treball que es dedica a la producció i distribució de cervesa artesana i de proximitat i a la restauració.

Amb aquest projecte empresarial volem reivindicar el valor del treball artesanal i de proximitat, així com el valor del desenvolupament horitzontal per mitjà del treball cooperatiu.

Amb aquesta experiència es pretén consolidar una alternativa real de vida, gestionada pels propis treballadors.

La cervesa artesana de Santa Coloma Capfoguer neix a principis de 2013 a Les Terrasses de Santa Coloma, abans d’això, els productors d’aquesta cervesa ja van començar elaborant cervesa al soterrani de l’Ateneu Popular Julia Romera.

La Cervesa Capfoguer es regeix per quatre idees bàsiques: un model de producció sostenible, una model socio­econòmic cooperativista, una producció artesanal i un afany per promoure la cultura cervesera de qualitat.

Per això, ens complau donar la oportunitat a la nostra ciutat a tenir una beguda produïda localment i oferir una cervesa km 0, així com donar­-se a conèixer a la resta del país a través de fires i punts de venda localitzats i especialitzats, donat que volem contribuir a millorar la oferta i diversitat d’aquest producte.

Salut, bona teca i bona cervesa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s